Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Restaurant Lilium

Take the best ingredients.
Don't make it fancy.

 

Lilium is het Latijnse woord voor Lelie en is geïnspireerd op Small Luxury Hotel De Witte Lelie in Antwerpen, een boetiekhotel uit de 16e eeuw met historische vertrekken vol design en kunst.
Hotel De Witte Lelie heeft sinds 2025 ook één Rode Sleutel van Michelin, bekijk het hier.
Maar Lelie weerspiegelt ook puurheid en harmonie, kernwaarden die terugkomen in Jo Bussels' serene en gelaagde kookstijl.

Als de roze deur van het hotel zich opent, is het alsof je binnenwandelt in de Efteling voor volwassenen.
Restaurant Lilium beschikt over 7 tafels met 18 zitplaatsen, een aparte eetruimte tot 10 personen, een aparte meetingruimte alsook een ondergrondse privéparking.

Je kan er à la carte eten maar het liefst verwent Jo je met een verrassingsmenu 'carte blanche' waarin je ook één van zijn signatuurgerechten kan proeven nl. een bereiding rond langoustines, pompelmoes en kaviaar.

Het restaurant is 4 avonden (di-woe-do-vrij) en 2 middagen (do-vrij) geopend.