Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

CURI'JO'SA

De stapjes van de duizendpoot

2026

21-22/3/2026 Jo opent als gastchef de lente op culinaire wijze in restaurant Salt in Talinn, Estland.
Belgische gastronomie, een heel weekend lang.

18/1/26 Jo kookt in Casa Conservas in Antwerpen een smaakvolle zondag.

2025

24/11/25 Als volbloed klassieke muziekliefhebber en eerste sponsor in 2008 kookt Jo weer een unieke
table d'amis voor het dynamisch en artistiek orkest Casco Phil in de kapel van Bornem.

16-19/11/25 Jo staat voor de 3e keer op rij paraat op de hoogmis van de grootste Horecabeurs in België om zijn Sunny Pocket te demonstreren en te verkopen samen met hun 'sauselijke' partner Manna Sauzen.

13-14/10/25 Jo geeft een 2-daagse demonstratie tijdens de opendeurdagen voor zijn exclusieve Nederlandse businesspartner Bidfood.nl in Goirle.

13/10/25 Sunny Pocket Benelux sluit een belangrijk exclusief akkoord met de Nederlandse foodservice gigant Bidfood.nl om samen Sunny Pocket verder te ontplooien op de Nederlandse markt.

8/10/25 Hotel De Witte Lelie wint haar prestigieuze Rode Michelin Sleutel, wat een ster betekent voor een restaurant betekent een rode sleutel voor een hotel. Lees hier hoe Michelin het omschrijft.
"In the spirit of the MICHELIN Star, the MICHELIN Key recognizes the most exceptional hotels throughout the world".

6/10/25 Jo kookt samen met enkele topcollega's nl. Maison Colette, De Schone van Boskoop, Tafeltje Rond, 't Korennaer, Butcher's DiningSir Anthony Van Dijck een uniek diner op initiatief van de culinaire online gids Foodtaster. Jo is Ere-Ambassadeur van Culinair Vlaams Erfgoed.

28/9/25 - 1/10/25 Jo demonstreert en verkoopt enthousiast zijn Sunny Pocket toestellen op de Artisan beurs in Kortrijk Xpo.

20/9/25 Jo behaalt met restaurant Lilium een plekje in de "125 beste adressen in België" van Feeling in hun resto-gids 
met dank aan culinair journaliste Marlies Beckers.

13/9/25 Lees hier de recensie van culinair journaliste Femke Vandevelde in De Morgen over Jo's favoriete restaurants nl. Cotmeh, Boëna en And/Or.

8-9/9/25 Jo geeft demonstraties met Sunny Pocket op Domein Witbos in Noorderwijk tijdens de Huisbeurs Agora Culinair Special  ism met Manna Sauzen, zijn 'sauselijke' partner bij Sunny Pocket.

23-24/8/25 Check de video hier. Jo kookt samen met Roger Souvereyns op wijndomein Valke Vleug een iconisch 'quatre mains menu'.
Wist je trouwens dat Jo ook de initiatiefnemer was van het hommageboek van Roger Souvereyns ter gelegenheid van zijn 80e verjaardag in 2018?

4-7/8/25 Kijk zeker naar Met Vier In Bed, Hotel De Witte Lelie is één van de kandidaten in deze luxe reeks en eindigt verdienstelijk op de 4e plaats.

19/7/25 Jo kookt in Talinn (Estland) voor 300 gasten op het Koppelmaa Toidufestival.

28/5/25 Jo sluit als exclusief distributeur Sunny Pocket voor Benelux een belangrijke deal met Bidfood.nl als unieke businesspartner voor Nederland.

24/2/25 Manna sauzen en Sunny Pocket gaan vanaf heden samenwerken tijdens demonstraties en beurzen. Manna in een Sunny Pocket dus. Zotlekker.

30/1/25 Jo geeft een interview op Terzake naar aanleiding van het WHO-advies over te veel zout? Bekijk het hier.

2024

 

17-20/11/24 Bekijk hier de aftermovie van de horecabeurs 2024.

4/11/24 Lilium ontvangt de nominatie bij Gault Millau van hoogste nieuwkomer in de provincie Antwerpen, meer info lees je hier.

21/10/24 ATV interviewt Jo met Sunny Pocket. Bekijk het hier.

13/9/24 Culinair journalist Bruno Vanspauwen schrijft een mooie recensie over Lilium in De Standaard.

1/9/24 Sunny Pocket wint bij Gault Millau de prestigieuze Culinary Innovator Award 2024

18/3/24 Lilium opent haar deuren en ontvangt lovende artikels van culinaire journalisten Jan Scheidtweiler in De Tijd en Bert Provoost in GvA.